Mars 2024

Ännu en månad att stoppa in i historieböckerna har passerat och ännu en månad med vind i seglen och solen i ryggen, även om den senare visat sig ganska så sparsamt!

Vi har det stora nöjet att hälsa ännu en El-tekniker välkommen till BUS Fabriken, det är den 20-år unga Tim Joanzon som stärker upp Trollhättegänget, vi tror att Tim kommer att tillföra mycket energi och lagmoral inte minst med tanke på hans meriter som stolt bärare av kaptens bindeln i ett av de lokala Hockey gängen, idrotten ligger alltid oss på BUS nära Hjärtat!

Nytt på upphandlingsfronten är att vi åter vunnit upphandlingen för fjärrmanövrering av Hasslöbron i Karlskrona Skärgård, detta tryggar sysselsättningen några år till för våra goa sommararbetande brovakter som blivit lite av en plantskola för framtida stor-BUSar.

Dessutom har vi erhållit förnyat förtroende för DoU samt manövrering av Älvsborgsbrons servicevagn och på reinvesteringsfronten har vi nu av Stockholm stad ombetts renovera Skansbron Hydraulsystem samt Liljeholmsbroarnas växellådor, dessutom har vi fått en nygammal kund i form av Strängnäs kommun där vi hjälpt till med akuta mekaniska reparationer.

Det rullar på för fullt i vårsolen….

Har du, eller nån du känner, nån gång funderat på att bli en BUSe ?
Nu har du chansen, vi söker personal i div. kategorier till såväl Trollhättan, Mariestad, Linköping och Stockholm. Titta in på hemsidan och fliken ”jobba hos oss” så finner du mer info, Välkommen in!

Med dessa rader vill vi på BUS önska alla en Glad, avkopplande och Äggande Påsk!