Rekordorder och nyanställningar!

BUS AB har nu noterat den största enskilda ordern hittills i bolagets 11-åriga historia, det är Trafikverket som beställt utbyte av broöverbyggnad på broklaffen till Stallarholmens öppningsbara svängbro! Bron är belägen i den vackra Mälardalen inom Strängnäs kommun och förbinder en av Sveriges största insjö öar med fastlandet.

Vi har även erhållit ett uppdrag åt Vänersborgs kommun där vi skall byta ut ett par mycket nedslitna låsreglar på Gropbron, även Trollhättans Stad har löst ut option på Etapp 2 av tidigare upphandlat lagerbyte på den centralt belägna Klaffbron.

Dessutom kan vi hälsa Tre Nya BUSar Välkomna, Nerijus och Adam som skall förstärka i Linköpings gänget och Peter som ansluter i Trollhättan som Hydraulik/Mekanik Lärling.

Fortsatt stor efterfrågan på personal till Stockholmskontoret, var finns alla duktiga Mek, Hydraul & El kunniga Tekniker som vill jobba i vår stolta Hufvudstad?

Teknikertjänsterna inte minst i Stockholm innebär att man jobbar i miljöer där andra firar semester mitt i storstadens puls och med magiskt vackra omgivningar, sök till oss bli en BUSe!