Juni 2024

Midsommar, Nationaldag och vår första riktiga sommarmånad innebär alltid en slutspurt innan välförtjänt semester i BUS-fabriken.

Förutom att vi under denna månad startat upp en hel hög med nya Drift och Underhålls kontrakt så har vi även lyckats räkna hem en rad mindre och medelstora uppdrag och det finns fortsatt en del godbitar att räkna på.

Några av uppdragen handlar om att reinvestera anläggningar som nått sitt bäst före datum i olika avseenden bla skall bron i Forsvik i Västergötland få ny beläggning och nya kantstål, vi skall också utföra div byggrenoveringar utefter Göta Kanal.

Ett par glädjande nyheter på personalfronten är att vi lyckats rekrytera en mycket omtyckt och kompetent Mek-tekniker till vårt kontor i Mariestad, som dessutom firar sin 40 års dag i BUSkläder. Vi Hälsar Henrik Roslund varmt välkommen till BUS-gänget!

Vi har även vidare utbildat personal som så kallade SoS-ledare och TSM ( tillsyningsmän ) vilket är tjänster som krävs vid Järnvägsarbeten, vilket vi också nu börjat praktisera, något av en milstolpe.

Riktigt kul att vi nu ser en ökad förfrågan på tjänster inom det mer teoretiska planet, såsom utbildning av Brovakter, BAS-U uppdrag, TSM, inmätningar samt div. olika stöd till Bygg och Projektledare.

Nu kommer de allra flesta BUSar ta Semester men som alltid finns vår Helpdesk bemannad året runt, dygnet runt och givetvis har vi beredskapspersonal igång runt alla de anläggningar vi är satta att vaka över.

Ett litet undantag från oss lediga semesterfirare är Stockholmsgänget som under sommarmånaderna har fullt upp att se till att allt fungerar kring alla de hamnar, kajer, broar och bryggor som nu besöks av 100.000 tals turister i vår vackra Hufudstad.

 

Ha en go sommar Önskar alla BUSar