Januari 2024

Vanligtvis är Januari en ganska lugn månad men 2024 har dragit igång med Dunder & Brak!

Vi har fått förnyat förtroende att hjälpa till med DoU på det öppningsbara taket på Tele 2 Arena samt renovera elsystemet på Skyview som är en Bergbana utanpå Avvicci Arena, allt beläget bara ett par stadiga stenkast från vårt kontor vid Hammarby Slussen i Stockholm.

Även Stockholms Hamnar har bidragit till orderstocken genom att ge oss i uppdrag att flytta en ladd station för fartyg från Frihamnen till Masthamnen, aningen rejälare grejer än när Teslan skall laddas…

Trafikverket och Sjöfartsverket har beslutat sig för att förbättra inseglingsljusen på Hjulstabron för ökad sjösäkerhet, ett kul projekt som vi fått äran att vara delaktiga i, vi tackar för förtroendena!

Brobyggardagen på Svenska mässa i Göteborg är en tillställning där vi brukar visa upp våra färdigheter, så även i år, mingel, föreläsningar och inte minst bankett med branschkollegor i lika god stämning som alltid.

Viktigast av allt kan vi nu hälsa ännu en ny BUSe Välkommen till Gänget, det är en Uddevallabo med rötterna sprungna ur den Dalsländska myllan som nu skall förgylla vår vardag, vi hälsar Marcus Axberg varmt Välkommen till BUS !