Nytt År Nya Möjligheter!

Januari månad är allt som oftast den lugnaste perioden på året, ”allt” skall vara utfört, fakturerat & klart innan årsskiftet, sen lägrar sig det stora lugnet!

Denna period är guld värd då den ger utrymme för eftertanke, reflektion och tid att vässa både organisation och penna!

Vi har nu arbetat fram och presenterat en ny Personalhandbok samt uppdaterat ett antal interna policys i syfte att bli en bättre, tydligare och mer professionell arbetsgivare.

Även vårt Kvalitets och miljöledningssystem har fått sig en rejäl översyn!

I år var det äntligen dags för Brobyggardagen att återupplivas efter Pandemiuppehåll, som vanligt givande mingel och föreläsande såväl på dagen som kvällen…

Vårt hittills största projekt med att byta överbyggnad på Stallarholmsbron i Mälardalen rullar på och så här i ”halvlek” ser det ut att hålla både budget och tidsramar, ett spännande projekt med många utmaningar.

Även Stridsbergsbron i Trollhättan har nått halvtid då nu även Klaff nr. 2 är monterad och uppställd i givakt inför färdigställandet som beräknas vara klart i slutet av Maj

Ett nytt projekt har också räknats hem och det innebär att vi skall leverera och montera 14st arbetsplattformar i syfte att skapa bättre arbetsmiljö för hamnarbetarna i Norviks hamn vid förtöjning av fartyg, beställare är Stockholms hamnar.