Februari 2024

Årets kortaste månad känns otroligt händelserik både beträffande pågående upphandlingar och tilldelade sådana!

Dessutom har det varit sportlov med både Sol och snö för åtminstone några av våra hårt arbetande kollegor.

Vi kan med stolthet meddela att vi tilldelats inte mindre än 4 nya DoU kontrakt, det handlar framförallt om Västergötland och broarna över Göta-Kanal mellan Vänern och Vättern, detta innebär att vi behöver stärka upp vår etablering i Mariestad med ytterligare personal.

Även Bohuslän och Sotekanalen kommer att övervakas av BUSar de kommande åren, riktigt kul då vi nog med gott samvete kan hävda att det är bland Sveriges absolut vackraste arbetsplatser.

Ett annat kul uppdrag handlar om DoU på Servicevagnen under Gamla Årstabron i Stockholm, en vagn vi levererade ihop med Skanska för ett antal år sedan, det är vackert bland holmarna även i farvattnen runt Söders höjder.

Något som imponerat under Februari är vår beredskapspersonal som efter ett nattligt oljeläckage på ett av våra beredskapsobjekt lyckades, på bara några timmar, återställa anläggningen och få den i fungerande skick igen, ett fantastiskt bevis på att vi har kompetent och fungerande personal som klarar att fatt rätt beslut även under stor press och med säkerhet i fokus, snyggt jobbat alla inblandade!