GLADA NYHETER!

Vi kan glatt meddela att vi vunnit upphandlingen för El & Styr på Stridsbergsbron med PEAB AB som huvudentreprenör och Trollhättans stad som byggherre! Entreprenaden avser installation inklusive material, programmering och driftsättning av el- och styrutrustning till den nya klaffbron över Göta Älv i Trollhättan. Vi ser mycket fram emot att hjälpa till med denna bro som kommer binda ihop vår kära hemstad och lösa framtidens trafiksituation!

En till vunnen upphandling är utbyte av VViS stationer i distrikt Öst, Väst och Syd! VViS är Trafikverkets vägväderinformationssystem som samlar in data för vägyttempereratur, luftfuktighet, lufttemperatur, nederbördstyp, mängd med mera! Ett spännande projekt som kräver mycket planering och logistik, då det är ca 500st stationer som ska bytas ut!

Flera andra projekt drar igång – reparation av kuggbanor och renovering av växellåda vid Mälarbron, drift- och underhåll samt fjärrmanövrering av Händelöbron, utbyte av lågspänningsställverk på Stallbacka värmeverk, och mycket, mycket mer! Vi har några riktigt spännande månader framför oss! 😊