Eltekniker & Mekaniker till Stockholm!

Just nu söker vi eltekniker & mekaniker till Stockholm! Är du en erfaren eltekniker/mekaniker som vill ta dig an nya utmaningar? Just nu söker vi flera personer som utgår från kontoret i Stockholm!

Arbetsuppgifter
Som eltekniker/mekaniker kommer du att arbeta med både förebyggande och avhjälpande underhåll inom el, styrutrustning och mekanik. Vi utför arbeten både lokalt och på flera anläggningar runt om i Sverige, allt från Luleå till norr till Falsterbo i söder. Vi utför det mesta inom elkraft och belysning, styr och övervakning, kamera och ljud, larm och passage, utbyte av såväl rörliga som fasta brolager. Samt renovering av arbetsplattformar, renovering av hydraulsystem på öppningsbara broar och slussar, och flera andra områden som kan komma att bli dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Du har minst en gymnasieutbildning inom elteknik/mekanik. Du ska trivas i en industriell miljö och vara såväl serviceinriktad som ansvarstagande. Meriterande är om du har praktisk erfarenhet som eltekniker/mekaniker. Allra viktigast är de egenskaper vi på BUS värdesätter; du ska vara engagerad, ha viljan att lära och framför allt vara positiv! Eftersom tjänsten kan innebära resor runt om i landet ser vi gärna att du besitter minst ett B-körkort.

Våra intervjuer för denna tjänst kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tror du att du är rätt person för tjänsten så är du varmt välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev till info@busab.nu

Vi ser fram emot din ansökan!

Märk din ansökan med antigen Eltekniker eller Mekaniker Sthlm sök senast 7/2 2024.