Just nu söker vi en Projektledare med inriktning el

Arbetsuppgifter
Tjänsten är placerad i Trollhättan.

Du ska gilla att leda och driva projekt. Du ska ha ett humanitärt ledarskap. Vi söker en som kan leda ett projekt från kalkyl till slutdokumentation.  Vi söker en självgående och drivande projektledare till vårt gäng. Vi ser att du har någon slags el bakgrund. Entrepenadjuridik är en del av vardagen och ordning och reda är ett krav. Du är serviceinriktad som ansvarstagande.

Vi utför arbeten både lokalt och på flera anläggningar runt om i Sverige, allt från Luleå till norr till Falsterbo i söder. Vi utför det mesta inom elkraft och styr (automation), och övervakning, belysning, kamera och ljud, larm och passage, och flera andra områden som kan komma att bli dina arbetsuppgifter.

 

Kvalifikationer

Erfarenhet som projektledare inom el/industriautomation

En gymnasial utbildning inom relevant område
B-körkort (manuellt)
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Erfarenhet av entreprenadjuridik
Meriterande är om du har erfarenhet från tunga rörliga konstruktioner

Allra viktigast är de egenskaper vi på BUS värdesätter; du ska vara engagerad, ha viljan att lära och framför allt vara positiv! Eftersom tjänsten kan innebära resor runt om i landet så är körkort är ett krav.

Våra intervjuer för denna tjänst kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tror du att du är rätt person för tjänsten så är du varmt välkommen att skicka in CV och personligt brev till info@busab.nu Märk ansökan med ” Projektledare Trollhättan”.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök till BUS